• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889
Φωτογραφία Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

SEO - Search Engine Optimization


Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή ενός website στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Ιστού (search engine) στα χωρίς πληρωμή αποτελέσματα που συχνά αναφέρονται ως "φυσιολογικά ή οργανικά" αποτελέσματα.

Σε γενικές γραμμές,για υψηλότερα rankings στις σελίδες search results,της google,εμφανίστε στο διαδίκτυο με μεγαλύτερη συχνότητα το website χρησιμοποιώντας το Facebook.Τα search results, δείχνουν το traffic από τους χρήστες μηχανών αναζήτησης (search engine), που επισκέπτονται το site, κάνοντας έτσι τη διαφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Αυτοί οι επισκέπτες με κατάλληλες διαδικασίες μπορούν να μετατραπούν σε πελάτες. Το SEO-Search Engine Optimization έχει στόχο διαφορετικά είδη αναζήτησης στη Google, συμπεριλαμβανομένων αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή έρευνα, αναζήτηση ειδήσεων, αναζήτηση προιόντων και αναζήτηση υπηρεσιών.


Διαδικασίες SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων


Rank for Free

Δείτε πως στην Wservices το πετυχημένο rank είναι εφικτό.Check the quide.

Το όνομα ενός site είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο on-page seo. Ενα καλό Google search από το όνομα και μόνο είναι αδύνατον, εκτός εαν αυτό είναι βασικό μέρος στο τίτλο της σελίδας.
Τα Google, Yahoo, κλπ, έχουν συστήματα που επηρεάζουν το διαδίκτυο και τα search results, αλλά θυμηθείτε ότι αυτά τα συστήματα ούτε έχουν αγοράσει ποτέ κάτι online, ούτε έχουν κάνει εγγραφή στο newlsetter, ή έχουν καλέσει προκειμένου να ενημερωθούν για τα προιόντα. Άυτοί είναι μερικοί απο τους λόγους που γράφουμε με γνώμονα τους επισκέπτες του site.
Αυτό είναι important, αλλά είναι ιδιαίτερη πρόκληση στους online πωλητές. Create video, πραγματικές εικόνες και μοναδικό περιεχόμενο.Time to work.Δημιουργούμε ένα πετυχημένο content marketing. Επιπλέον, πωλητής ή όχι, το τεράστιο περιεχόμενο είναι ένας σπουδαίος τρόπος να αποκτήσετε inbound associations.
Ξεκινάμε ανοίγοντας συνδέσμους (links) στα συμβατικά ευρετήρια. Δημιουργούμε ένα τεράστιο περιεχόμενο πάνω σε αξιόπιστη βάση και απασχολούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βελτιώνοντας το local marketing δημιουργώντας αναγνωρισιμότητα και ποιοτικούς συνδέσμους (links) οι οποίοι θα φέρουν καλύτερα Google crawls στο site.
Φωτογραφία SEO guide
Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας συνεχής αγώνας. Οι μηχανές αναζήτησης ποικίλουν συνήθως, συνεπώς τα σχέδια που πέτυχαν πέρυσι μπορεί να μην λειτουργήσουν φέτος.Το keyword research ανανεώνεται,οι τακτικές του SEO χρειάζονται διαρκή άποψη και δέσμευση.
Το SEO έχει γλυκούς καρπούς αλλά χρειάζεται υπομονή ώσπου να ωριμάσουν. Τα αποτελέσματα συχνά παίρνουν μήνες ώσπου να παρατηρηθούν στα Google search, και αυτό είναι ιδιαίτερα πραγματικό όσο μικρότερη είναι η επιχείρηση ή όσο λιγότερο χρόνο υπάρχετε ως επιχείρηση στο διαδίκτυο.Κάνοντας pay per click διαφήμιση θα βοηθήσει το local marketing της εταιρείας να φτάσει πολύ πιο γρήγορα τους στόχους του.
Θα πρέπει να έχουμε προφανώς ακριβείς στόχους σε σχέση με τις προσπάθειες μας όσον αφορά το SEO. Μαζί θα συζητήσουμε την χρήση του αναλυτή ηλεκτρονικού λογισμικού ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τι λειτουργεί και τι όχι ώστε με κατάλληλες τεχνικές και διαδικασίες οι προσπάθειες να ανταμείβονται.
Ένα sitemap θα βοηθήσει τις "αράχνες" από τα search engines να βρουν όλα τα σημαντικά pages στο site.Εμείς στην Wservices θα κατασκευάσουμε ένα website ώστε οι "αράχνες" να έχουν εύκολη δουλειά.

White Hat ή Black Hat

Η διαφορά μεταξύ τους σχετίζεται με συγκεκριμένες τεχνικές ,όταν προσπαθούμε να ανεβάσουμε τo ranking μας στα search engines. Το search engine optimization ή SEO είναι η διαδικασία με την οποία μπορεί να βελτιωθεί ο όγκος και η ποιότητα κυκλοφορίας ενός website.

Όσο υψηλότερη είναι η κατάταξη ενός site στις σελίδες αποτελεσμάτων των search engines (SERP), τόσους περισσότερους επισκέπτες παίρνει η ιστοσελίδα οργανικά.Η αυξανόμενη σημασία search engines όπως το Google ,έκανε το SEO να είναι περιζήτητη στρατηγική online marketing. Οι μηχανές αναζήτησης καθορίζουν την κατάταξή τους μέσω αλγόριθμων που είναι μυστικοί και καλά φυλαγμένοι. Ωστόσο, αυτοί οι αλγόριθμοι βασίζονται σε ορισμένες γνωστές αρχές. Το Search Engine Optimization επιδιώκει να εφαρμόσει αυτές τις αρχές,ώστε να βελτίωσει το rank και περισσότεροι επισκέπτες να έρχονται στην σελίδα μας.

Φωτογραφία SEO White and Black Hat

Το White hat SEO το οποίο χρησιμοποιεί η Wservices αναφέρεται στη χρήση ορθής μεθόδου πρακτικής με την επίτευξη υψηλών ταξινομήσεων στις μηχανές αναζήτησης.Συμμορφωνόμαστε με τις κατευθυντήριες γραμμές που δίνουν οι μηχανές αναζήτησης και τους αλγόριθμους που βασίζονται σε ορισμένες γνωστές αρχές.Τα αποτελέσματα διαρκούν μεγάλα χρονικά διάστηματα. Το Black Hat SEO αναφέρεται σε προσπάθειες βελτίωσης rank, με τρόπους που απορρίπτουν οι μηχανές αναζήτησης και περιλαμβάνουν την εξαπάτηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι σελίδες τελικά να απαγορεύονται να βγαίνουν απο τα ευρετήρια ή να τιμωρούνται με χαμηλότερη κατάταξη.

Search Engine Optimization σημαίνει καλύτερo Ranking!

Φωτογραφία Χτίσιμο συνδέσμων

Link Builidng

Χωρίς τους συνδέσμους η ψηφιακή υποδομή θα ήταν αδύνατη στο internet ώστε να συνδέετε η μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Προώθησης

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας είναι μέρος από το SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Μέσα στο 2017, έχουμε δει ότι η Google..

Περισσότερα..

Φωτογραφία SEO εκτός σελίδας

Off Page SEO

Το off-page seo είναι μέρος από το SEO που γίνεται εξωτερικά από τη σελίδα. Είναι το τμήμα οποιασδήποτε εκστρατείας SEO με την οποία..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Προώθηση Μετατροπής

Conversion Marketing

Η επισκεψιμότητα (traffic) μπορεί να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε website, αλλά είναι ο αριθμός μετατροπών που πράγματι φέρνει..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Καταχώρηση Ιστοσελίδας

Maps and Listing

Βάλτε την επιχείρησή στο διαδικτύακό χάρτη, ώστε όλοι να βρίσκουν εύκολα στο internet το στίγμα της.Οδηγήστε πελάτες με απλό..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Email Marketing

E-mail Marketing

Από τα e-mail γίνεται συχνά contact σε φίλους. Έτσι, επικοινωνούμε κι εμείς συχνά την επιχείρησή σε όλους....

Περισσότερα..

Φωτογραφία Keywords

Google Adwords

Με τη χρήση Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social media

Social Media

Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης(facebook,G+,Twitter), συστήνουv την επιχείρησή σε κάθε ενδιαφερόμενο στη περιοχή προκειμένου να μάθουν...

Περισσότερα..

Αναζητάτε την βελτίωση;

Join Us!