• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889

Διαχείριση ιστοσελίδας - Website Management

Η Wservices ειδικεύεται στη διαχείριση ιστοσελίδας - management. Πέραν από την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδας εξίσου σημαντική είναι και η διαχείριση ιστοσελίδας - management. Διαχειριζόμαστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, την ιστοσελίδα της εταιρίας σας και όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες που αφορούν την παρουσία σας στο internet, εξασφαλίζοντας μια άρτια και συνεπή παρουσία. Ακόμα μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά του domain και του hosting της ιστοσελίδα σας σε υπερσυγχρόνους Servers χωρίς προβλήματα και δυσλειτουργίες.

Φωτογραφία Διαχείριση ιστοσελίδας

Η διαρκής ενημέρωση , βελτίωση και παρουσία είναι βασικά στοιχεία μιας ζωντανής ιστοσελίδας, και αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο αν αναθέσετε σε κάποιον το management - διαχείριση της ιστοσελίδας. Μια παρατημένη ιστοσελίδα αντικατοπτρίζει ένα κακό επιχειρησιακό προφίλ στον διαδικτυακό κόσμο και όχι μόνο. Η Wservices αναλαμβάνει τη διαχείριση ιστοσελίδας - management σας σε κάθε τομέα, υποσχόμενη διαρκή ενημέρωση σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή. Το κόστος της υπηρεσίας management - διαχείριση ιστοσελίδας σχηματίζεται μετά από υπολογισμό των προσωπικών αναγκών της σελίδας σας, όπως τη συχνότητα ενημερώσεων, τη συχνότητα αναβαθμίσεων, το βαθμό διασύνδεσης της με τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και των πρόσθετων υπηρεσιών που τυχόν επιθυμείτε.

Σας κρατάμε ενήμερους για τις τελευταίες τάσεις του Ιντερνετ και των μηχανών αναζήτησης ώστε η ιστοσελίδα σας να είνα πάντα επίκαιρη, επικερδής και σε καλή κατάταξη. Επικοινωνήστε μαζί μας για την εκτίμηση των αναγκών management - διαχείριση ιστοσελίδας της επιχειρησής σας.

Μια Προσέγγιση Διαχείρισης Περιεχομένου


O κόσμος μας πια είναι κοινωνικός και κινητός - χρειάζεστε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS στο επίκεντρο της ψηφιακής σας επωνυμίας. H Wservices, γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις του διαδικτύου, είναι σε θέση να σας προσφέρει λύσεις αντάξιες των προσδοκιών σας, της δυναμικότητας σας και των αναγκών της επιχείρησής σας στην κατασκευή ιστοσελίδων - web development και e-shops που θα διαφημίσουν την επιχείρηση σας, θα την προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο και θα αυξήσουν το πελατολόγιο και τα κέρδη σας!

Φωτογραφία Μια Προσέγγιση

Οι επιχειρήσεις σήμερα βρίσκονται υπό πίεση να «κάνουν περισσότερα με λιγότερα» και όμως εξακολουθούν να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τις εσωτερικές λειτουργίες. Καθώς το ψηφιακό αποτύπωμα αυξάνεται εκθετικά, γίνεται όλο και πιο δαπανηρό και δύσκολο να το διαχειριστείτε και να εντοπίσετε το περιεχόμενο που απαιτείται για να πάρετε συνειδητές επιχειρησιακές αποφάσεις.

Κατανοούμε αυτή την πρόκληση και σας βοηθάμε να λύσετε τα πραγματικά σας προβλήματα και τους κίνδυνους που παρουσιάζονται στην επιχειρήση σας , προσδιορίζοντας το πώς να αξιοποιήσετε τα υπάρχοντα εργαλεία και τους πόρους για να κάνετε την ανάκτηση του δικαιώματος πληροφόρησης και την αποτελεσματική διαχείριση των πληροφοριών οικονομικά αποδοτική και αποτελεσματική. Παραδίδουμε αποτελεσματικές λύσεις, με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS που παρέχει αυξημένη ευελιξία και μεθοδικότητα , την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών με το σύστημα δαχείρισης πελατολογίου CRM με αποτέλεσμα την εξοικονόμιση χρόνου και την αύξηση των πωλήσεων με συνέπεια την αύξηση των κερδών και της αποταμίευσης.

Έχουμε επικεντρωθεί στην επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τα καλύτερα συστήματα αναζήτησης και διαχείρισης περιεχομένου. Οι εμπειρογνώμονες διαχείρισης περιεχομένου μας επιταχύνουν ένα σχέδιο δράσης που επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των υφιστάμενων πόρων για την άμεση επιτυχία, απτών αποτελεσμάτων και επίτευξης των στόχων σας.

Κατα την διαδικασία management - διαχείριση ιστοσελίδας σας βοηθάμε να μειώσετε τους χρόνους σας με τον εξορθολογισμό της παραγωγής και των διαδικασιών που αφορούν το περιεχόμενο , και έχουμε ενσωματώσει συστήματα που διευκολύνουν τη δημιουργία νέου περιεχομένου και παρέχουν εύκολη πρόσβαση από και προς την ανάκτηση των υφιστάμενων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από άλλα εργαλεία των επιχειρήσεων, όπως το σύστημα διαχείρισης πελατολογίου CRM που διαθέτουμε.

Φωτογραφία Προσέγγιση

Στα πλαίσια του management - διαχείριση ιστοσελίδας γνωστοποιούμε την επιχειρησή σας τοπικά, μπορούμε να αναλάβουμε την social media προβολή σας καθώς επισής και την εδραίωση της επωνυμία σας μεσω PPC διαφήμιση - campaign με τον πιο υγιή και οικονομικό τρόπο.

Επιλέξτε το budget για την Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας!


Φωτογραφία Εφαρμογή για κινητά Management

Mobile App

Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από πολλές διαφορετικές ειδικότητες έχουμε όλη την εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να σχεδιάσουμε..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Κατασκευή και Management

Web Design and Web Development

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε λύσεις αντάξιες των προσδοκιών σας, της δυναμικότητας σας και των..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Φιλοξενία ιστοσελίδας Management

Hosting and Domain

Παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο σε ποιότητα φιλοξενίας και υποστήριξης σε υπερσύχρονους Cloud Servers. Εξασφαλίζουμε για εσάς..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Branding - SEO

Branding - SEO

Ένας οργανισμός branding είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη δημιουργία και την έναρξη εμπορικά σήματα, καθώς και rebranding. Ο ρόλος ενός οργανισμού..

Περισσότερα..


Φωτογραφία Συστήματα Διαχείρισης περιεχομένου

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου CMS

Συστήματα Διαχείρισης περιεχομένου με αυτό τον όρο αναφερόμαστε στις εφαρμογές που επιτρέπουν σε κάποιον να διαχειρίζεται το δικτυακό του περιεχόμενο..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Συστήματα Διαχείρισης πελατολογίου

Σύστημα Διαχείρισης Πελατολογίου CRM

Η εφαρμογή διαχείρισης πελατολογίου της Εταιρείας μας καλύπτει πάσης φύσεως επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Όποιος επαγγελματίας..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Management Συστήματα Διαχείρισης Κρατήσεων

Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων E-Booking

Αποκτήστε Online Booking Σύστημα Κρατήσεων της Wservices και δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Management Συστήματα Διαχείρισης Βάρους

Σύστημα Διαχείρισης
Βάρους Nutrifollower

Η εφαρμογή NutriFollower φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να σας βοηθήσει να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο βάρους σας εύκολα..

Περισσότερα..