• info@wservices.gr
 • +30-211-40.88.889
Φωτογραφία On Page SEO

Τι είναι η Προώθηση Ιστοσελίδων;

Το On Page SEO - προώθηση ιστοσελίδων είναι μέρος του SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Από το 2013, έχουμε δει ότι η Google δίνει ιδιαίτερη σημασία στις σελίδες που μπορεί να λειτουργήσουν πιο γρήγορα με τους ανιχνευτές τους, για μια καλύτερη εμπειρία "Googling". Αν οι ιστοσελίδες συντηρούνται σωστά, μπορούν να επικοινωνούν με τους ανιχνευτές της Google αποτελεσματικά (δηλαδή εξοικονομώντας χρόνο που απαιτείται για την ανίχνευση μιας ιστοσελίδας). Εάν οι ιστοσελίδες έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης τότε υπάρχει πολλή Google-αγάπη που χορηγείται στις σελίδες που λειτουργούν καλύτερα με τα προγράμματά τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια απο τα πράγματα που μπορεί να κάνει η Wservices με On Page SEO - Προώθηση Ιστοσελίδων για εσάς:

 • Βεβαιωνόμαστε οτι ο ανιχνευτής της Google δεν βρίσκει λάθη στην ιστοσελίδα σας
 • Βεβαιωνόμαστε ότι το περιεχόμενο και οι μέτα-ετικέτες στις ιστοσελίδες είναι πλήρως βελτιστοποιημένα
 • Τίτλος σελίδας - Κάθε σελίδα του site σας θα πρέπει να έχει ένα μοναδικό τίτλο και μια βασική λέξη – κλειδί.
 • Meta description - Η Wservices δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα meta description περιλαμβάνοντας τη λέξη – κλειδί με παρόμοια στοιχεία ώστε να εμφανίζεται όταν κάποιος αναζητά τη σελίδα σας.
 • Meta tag - Σε κάθε σελίδα προσμεθέτουμε μια συλλογή από λέξεις κλειδιά σε μορφή meta tag, ΄ώστε να βοηθήσουμε τις μετέπειτα campaign σας.
 • Url - Θα χρησιμοποιήσουμε σύντομα url για να λειτουργείτε καλά στις μηχανές αναζήτησης με τις συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά, αλλά και για να μπορούν οι σύνδεσμοι σας να είναι πιο ελκυστικοί.
 • Αυξάνουμε την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν καλύτερη περιήγηση.
 • Αφαιρούμε και αντικαταστούμε άκυρους κωδικούς με έγκυρους κωδικούς HTML αποδεκτούς από την Google.
 • Ενισχύουμε τη συνολική ικανότητα ανίχνευσης του δικτυακού τόπου για μέγιστη απόδοση.
 • Χρησιμοποιούμε πάντα σχετικές εικόνες για τη σελίδα σας και συγχρονίστε το περιεχόμενό σας με τα κείμενα alt και την περιγραφή.
 • Τοποθετούμε εσωτερικά link με περιεχόμενο γιατί είναι ένας τρόπος να έχουμε περισσότερη κίνηση μεγαλώνοντας τον χρόνο που ο επισκέπτης θα περιηγείτε στην σελίδα σας.
 • Γράφουμε άρθρα για τη σελίδα χωρίζοντας το περιεχόμενο σε διαφορετικά tag με τη βοήθεια επικεφαλίδων ώστε να είναι ευανάγνωστα και εύκολα ανιχνέυσιμα απο τις μηχανές αναζήτησης.

Ανάπτυξη περιεχομένου με προώθηση ιστοσελίδων

 Φωτογραφία προώθηση ιστοσελίδων Ανάπτυξη περιεχομένου

Η ανάπτυξη του περιεχομένου με προώθηση ιστοσελίδων - On Page SEO και το copywriting στην Wservices λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη, καθώς γνωρίζουμε ότι το περιεχόμενο είναι η βάση όλου του SEO και αυτό που θα φέρει στην επιχειρησή σας επισκεψιμότητα και κερδοφορία.

Το περιεχόμενο βοηθά να έρθει ένα εμπορικό σήμα στη ζωή. Φέρνει την πίστη, το κύρος και τη συνολική επιτυχία. Έχουμε πάντα κατα νου τους εν δυνάμει ανταγωνιστές της ιστοσελίδας ώστε να είμαστε μπροστά τους πάντα ένα βήμα. Το περιεχόμενο που δημιουργούμε για την προώθηση ιστοσελίδων γίνεται για το καλό On Page SEO, για να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας και να μετατρέψουμε όσους επισκέπτες μπορούμε σε εν δυνάμει πελάτες οι οποίοι θα απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησησης. Η προώθηση ιστοσελίδων με On Page SEO απο την Wservices δημιουργεί περιεχόμενο για όλες τις παρακάτω κατηγορίες: - Εταιρικά Προφίλ - Blogs - Άρθρα - Social media campaigns – Infographics - Τέχνη - Slideshows - Animation – Videos - Banners - Εφαρμογές για κινητά - Ηλεκτρονικά φυλλάδια - Ψηφιακά περιοδικά - Μηνύματα επικοινωνίας

Προώθηση Ιστοσελίδων με την Wservices


Ενώ το κείμενο είναι το πιο επαναλαμβανόμενο και το πιο κυρίαρχο είδος του περιεχομένου στο διαδίκτυο, τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει άλλες μορφές αύξησης του περιεχομένου σε δημοτικότητα. Οι καλύτερες ταχύτητες στο Internet και τα smartphones είναι ο λόγος πίσω από αυτή την επανάσταση. Εδώ είναι μερικοί τύποι περιεχομένου που παράγουμε σχεδόν καθημερινά για την προώθηση ιστοσελίδων - On Page SEO των πελατών μας:

Καλύτερη κατάταξη με Προώθηση ιστοσελίδων

Προβλήματα απο λάθος εφαρμογή του On Page SEO


Αν το On Page SEO - προώθηση ιστοσελίδων δεν γίνεται πριν από μια συνολική καμπάνια SEO συμπεριλαμβανομένων του link building - χτίσιμο συνδέσμων και του copywriting, υπάρχει μια πιθανότητα να μην μπορείτε να καταταχθείτε καθόλου αν υπάρχουν ζητήματα ή σφάλματα εντός της ιστοσελίδας.Μερικοί κοινοί δείκτες κακού On Page SEO για την προώθηση ιστοσελίδων όπως: Μη αναπροσαρμογή του ιστότοπου, διπλότυπο περιεχόμενο, λάθος meta-tags, αργή φόρτωση της σελίδας και κακή απόδοση του SEO εν γένει. Η εμπειρία της Wservices στο On Page SEO και την προώθηση ιστοσελίδων θα σας εξασφαλίσει απο τους κινδύνους που διατρέχετε, καθαρίζοντας τη σελίδα σας από λάθη.

Ο ιστότοπος δεν αναπροσαρμόζεται

Αν έχετε μια ιστοσελίδα που δεν μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας μια αναζήτηση στο Google για το μοναδικό εμπορικό σήμα της εταιρείας σας και την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησης σας, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα..

με την κατάταξη της ιστοσελίδα σας από την Google. Mε την Analysis - Διαχείριση Αναγκών της Wservices και τα κατάλληλα εργαλεία μπορούμε να να βρούμε γιατί και πώς οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να σας εντοπίσουν. Με την προώθηση ιστοσελίδων - On Page SEO στην σωστή βάση όλα αυτά τα προβλήματα θα λυθούν.

Περισσότερα..


Φωτογραφία Mistake

Διπλότυπο περιεχόμενο

Εκτελούμε έναν έλεγχο αναζήτησης Google για το περιεχόμενο της αρχικής σελίδας σας και βλέπουμε αν υπάρχει διπλότυπο περιεχόμενο. Άλλοι τρόποι για να ελέγξουμε για το διπλό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας είναι..

μέσω των προγραμμάτων λογοκλοπής που διαθέτει η Wservices. Αν υπάρχει διπλό περιεχόμενο, μπορεί να έχετε καταταχθεί, αλλά να έχετε πολύ χαμηλές βαθμολογίες. Θα πρέπει να ξαναφτιάξουμε το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας, να το επιμεληθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε οι μηχανές αναζήτησης να ανανεώσουν την εικόνα που έχουν για εσάς.

Περισσότερα..


Λάθος meta-tags

Μερικές φορές, είναι τα μικρά πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα. Και μπορεί να είναι οι λόγοι για το κακό On Page SEO. Αυτά τα μικρά αντικείμενα που είναι ζωτικής σημασίας αλλά συχνά..

παραβλέπονται είναι οι ετικέτες και οι τίτλοι των σελίδων των δικτυακών τόπων. Λάθος τίτλοι, ορθογραφικά λάθη, ασυνέπεια του περιεχομένου και των ετικετών της σελίδας είναι λόγοι για τους οποίους το On Page SEO μπορεί να τρελαθεί. Αν έχετε καταταχθεί, αλλά με λάθος σελίδες, μπορεί να είναι μια ένδειξη οτι κάτι απολύτως λάθος στη ρύθμιση του On Page SEO σας. Συνήθως αυτό συμβαίνει με τα εσωτερικά link που έχουν γίνει χωρίς στρατηγική και επαγγελματισμό.

Περισσότερα..

Κακή απόδοση SEO

Η ακινησία της ιστοσελίδας είναι μια ένδειξη του κακού On Page SEO. Παρά το γεγονός ότι η ποιότητα των link είναι συχνά η αιτία για την κακή απόδοση του On Page SEO, πρέπει να θυμόμαστε ότι μπορούμε να συμπεράνουμε..

ότι τα link είναι ο ένοχος με τα απο περαιτέρω ανάλυση. Μόνο αφού απομονωθεί το τμήμα του On Page SEO και ελεγχθεί ακόμα και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες όμως κάνουν την διαφορά, θα μπορέσουμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα που θα βελτιώσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας. Οι πελάτες σας αξίζουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη και αυτό σίγουρα δεν μπορείτε να τους το προσφέρετε αφήνοντας την ιστοσελίδα σας χωρίς ανανέωση.

Περισσότερα..

Αργή φόρτωση σελίδας

Αν η αρχική σας σελίδα και το landing page σας φορτώνει αργά, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχετε προτεραιότητα στις μηχανές αναζήτησης του πόσο πολύ χρόνο παίρνει στους χρήστες της Google..

για να φορτώσουν την ιστοσελίδα σας. Η Google προτιμά να δώσει μια συνολική εξαιρετική εμπειρία αναζήτησης στους επισκέπτες της, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που απαιτείται για να λάβουν τις πληροφορίες τους οι αναγνώστες. Αν δεν έχετε βελτιστοποιήσει την ιστόσελίδα σας με On Page SEO άρα και το χρόνο που φορτώνει η ισόσελίδα σας, σίγουρα θα χάσετε επισκεψιμότητα και επομένως θέσεις στην κατάταξη της Google.

Περισσότερα..

Λυση προβλημάτων απο λάθος εφαρμογή On Page SEO στην ιστοσελίδα σας!


Φωτογραφία Link Building

Link Builidng

Χωρίς τους συνδέσμους δεν θα υπήρχε ψηφιακή υποδομή στο internet που να συνδέει τη μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Black Hat and White Hat

Black Hat and White Hat

Η διαφορά White και Black Hat SEO σχετίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται,όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Off Page SEO

Off Page SEO

Το SEO εκτός σελίδας είναι μέρος του SEO που γίνεται εξωτερικά από τη σελίδα. Είναι το τμήμα οποιασδήποτε εκστρατείας SEO με την οποία..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Conversion Marketing

Conversion Marketing

Η επισκεψιμότητα μπορεί να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε ιστοσελίδα, αλλά είναι ο αριθμός των μετατροπών που πράγματι φέρνει..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Maps and Listing

Maps and Listing

Βάλτε την επιχείρησή σας στους χάρτες του διαδικτύου, ώστε όλοι να βρίσκουν εύκολα το στίγμα της επιχείρησής σας.Οδηγήστε τους πελάτες σας με απλό..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Προώθηση Ιστοσελίδων Email Marketing

E-mail Marketing

Η επικοινωνία μέσω e-mail γίνεται συχνά μέσω φίλων. Έτσι, επικοινωνούμε κι εμείς συχνά την επιχείρησή σας στους καλούς φίλους σας, με μηνύματα που..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Google Adwords

Google Adwords

Με τη χρήση της υπηρεσίας της Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media

Social Media

Μέσω των χώρων κοινωνικής δικτύωσης, συστήνουμε την επιχείρησή σας σε κάθε ενδιαφερόμενο στη περιοχή σας και για να μάθουν ποιός είστε, τι...

Περισσότερα..