• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889
 Φωτογραφία Link Building

Χτίσιμο συνδέσμων - Link building


Χωρίς τους συνδέσμους δεν θα υπήρχε ψηφιακή υποδομή στο internet που να συνδέει τη μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση, η Google δεν θα μπορούσε να κατατάξει σελίδες και συνεπώς δεν θα μπορούσε να τις βάλεις σε κάποια σειρά. Οι συνδέσμοι και το περιεχόμενο είναι τα θεμελιώδη στοιχεία για τη βιομηχανία αναζήτησης. Χωρίς αυτά, δεν θα υπήρχαν μηχανές αναζήτησης, δεν θα υπήρχε βάση για την κατάταξη των ιστοσελίδων και δεν θα υπήρχε τρόπος να καταλάβουμε με τι ακριβώς σχετίζεται η σελίδα. Απλώς γράφοντας περιεχόμενο δεν θα σας ανεβάσει στην κατάταξη ακόμη κι αν η λέξη-κλειδί την οποία θέλετε να στοχεύσετε για SEO έχει πολύ μικρό ανταγωνισμό. Αυτό συμβαίνει επειδή το χτίσιμο συνδέσμων - link building που πηγαίνουν στη σελίδα σας από άλλες σελίδες δείχνουν στην Google αν αυτό που υποστηρίζετε στη σελίδα σας είναι ανώτερο ή κατώτερο από άλλες ανταγωνιστικές σε εσάς σελίδες. Όσους περισσότερους συνδέσμους ενεργοποιείτε στη σελίδα σας, αυτοί δείχνουν τη φήμη σας σε αυτήν την ψηφιακή υποδομή γι αυτό το χτίσιμο συνδέσμων - link building είναι τόσο απαραίτητο. Ωστόσο, μόνο το χτίσιμο συνδέσμων - link building που είναι σχετικό με την επιχείρησή σας ενισχύουν την κατάταξή σας. Οι άχρηστοι και άσχετοι συνδέσμοι είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Το άχρηστο χτίσιμο συνδέσμων - link-building είναι ψηφιακά σκουπίδια που μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στη σελίδα σας.


Tο καλό, το κακό και το άσχημο Χτίσιμο συνδέσμων - Link building


Φωτογραφία Χτίσιμο με SEO

Τα χτίσιμο συνδέσμων - link building μπορεί να είναι:

  • Kαλό, αν υπάρχει όντως αξία και σχέση στην πηγή του link building που να επιστρέφει στη σελίδα σας.
  • Κακό, αν δεν υπάρχει σχέση και αξία μεταξύ των δυο σελίδων.
  • Άσχημό, αν το link building στην πραγματικότητα επιβαρύνει το SEO σας από το να το ενισχύει.

Η πολιτική του Google για το link building είναι ότι προτιμούν «χειροποίητο» χτίσιμο συνδέσμων - link building που πραγματοποιείται με τον καιρό όπως είναι φυσικό. Κάθε διαχείριση link building που γίνεται με μόνο σκοπό την κατάταξη, όχι μόνο αποδοκιμάζεται από την Google, αλλά υπάρχουν και διάφορες ποινές κατά της ιστοσελίδα σας.

Τι σημαίνει αυτό, λοιπόν, για το SEO; Απλώς σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε καλά το link building που να σας προσδίδουν αξία στους ερευνητές και τους αναγνώστες της σελίδας, θα φέρουν καλά leads και επισκεψιμότητα στην σελίδα σας, μεγαλώνοντας την φήμη στην επιχείρηση και στα προιόντα σας.

Η Σχέση Περιεχομένου - Social media - Link building


Το περιεχόμενο είναι η καρδιά του SEO. Με αυτόν τον τρόπο η Google καταλαβαίνει ποιοί είστε. Το περιεχόμενο στο SEO δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο τεράστια άρθρα ή blog, αλλά ποικίλει, από τα Meta-Tags, στις αναρτήσεις στα Social media, τα βίντεο, τα slideshows και τα δικαιώματα της εταιρείας. Τα link αποδεικνύουν αν είστε κατώτερος ή ανώτερος από άλλους κι αν σας υποστηρίζουν περισσότεροι άνθρωποι ή όχι. Με τα link, η Google μπορεί να αποδείξει αν όντως είστε αυτός που λέτε. Τελευταία, τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) τραβούν όλο και περισσότερο την προσοχή της Google. Τα Social media αποδεικνύουν την αυθεντικότητα μιας σελίδας. Η περισσότερη απήχηση σε αυτά αποδεικνύει ότι έχετε επιρροή στο κοινό και στους ανταγωνιστές σας.

Φωτογραφία Χτίσιμο με Link SEO

Η σχέση μεταξύ περιεχομένου, social media και link χρησιμοποιούνται από τον αλγόριθμο της Google, που υπολογίζει ποιος θα πρέπει να είναι στην πρώτη θέση, στη δεύτερη κ.τ.λ. Οι πρακτικές μας για τη δημιουργία link καλύπτουν πολλές ανάγκες των σύγχρονων ηλεκτρονικών επιχειρήσεων. Ο στόχος μας σε κάθε link είναι να κάνει την εταιρεία σας να φαίνεται καλύτερη από τις άλλες. Όλα τα προφίλ και οι λογαριασμοί χειρίζονται με απόλυτη φροντίδα. Το περιεχόμενο σε κάθε link είναι μοναδικό και λειτουργεί από την εταιρεία. Όχι μόνο αυτά τα link επιτυγχάνουν τους στόχους σας για το SEO, αλλά κάνουν και την εταιρεία σας να φαίνεται σε άψογη κατάσταση. Όταν βάζουμε ένα link, θέλουμε να κάνουμε το κάθε κλικ μια ευκαιρία για να περάσει στη σελίδα του πελάτη μας.

Η διαδικασία link building - χτίσιμο συνδέσμων έιναι σχετικά απλή. Παρόλα αυτά, η εσωτερική επικοινωνία και συνεργασία στη διαδικασία του SEO έχει απαιτήσεις. Είναι πολύ εύκολο το SEO να ξεφύγει από τη σωστή διαδικασία. H Wservices έχει τον τρόπο για το σωστό χτίσιμο συνδέσμων - link building ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Αφήστε μας να "χτίσουμε" για εσάς!


Φωτογραφία Χτίσιμο συνδέσμων Black Hat and White Hat

Black Hat and White Hat

Η διαφορά White και Black Hat SEO σχετίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται,όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Χτίσιμο συνδέσμων On Page SEO

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας είναι μέρος του SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Από το 2013, έχουμε δει ότι η Google..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Χτίσιμο συνδέσμων Off Page SEO

Off Page SEO

Το SEO εκτός σελίδας είναι μέρος του SEO που γίνεται εξωτερικά από τη σελίδα. Είναι το τμήμα οποιασδήποτε εκστρατείας SEO με την οποία..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Χτίσιμο συνδέσμων Conversion Marketing

Conversion Marketing

Η επισκεψιμότητα μπορεί να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε ιστοσελίδα, αλλά είναι ο αριθμός των μετατροπών που πράγματι φέρνει..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Link building με Maps and Listing

Maps and Listing

Βάλτε την επιχείρησή σας στους χάρτες του διαδικτύου, ώστε όλοι να βρίσκουν εύκολα το στίγμα της επιχείρησής σας.Οδηγήστε τους πελάτες σας με απλό..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Link building με Email Marketing

E-mail Marketing

Η επικοινωνία μέσω e-mail γίνεται συχνά μέσω φίλων. Έτσι, επικοινωνούμε κι εμείς συχνά την επιχείρησή σας στους καλούς φίλους σας, με μηνύματα που..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Link building με Google Adwords

Google Adwords

Με τη χρήση της υπηρεσίας της Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Link building με Social media

Social Media

Μέσω των χώρων κοινωνικής δικτύωσης, συστήνουμε την επιχείρησή σας σε κάθε ενδιαφερόμενο στη περιοχή σας και για να μάθουν ποιός είστε, τι...

Περισσότερα..