• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889
Φωτογραφία Προώθηση Μετατροπής

Προώθηση Μετατροπής - Conversion (ROI)

Κάθε επιχείρηση θεωρεί την τιμή προώθηση μετατροπής - conversion επισκεπτών σε πελάτες (ROI) μια κρίσιμη μέτρηση για τον προσδιορισμό της ανάπτυξης της. Τα conversion - προώθηση μετατροπής παίζουν τεράστιο ρόλο στην απόδοση της επιχείρησής σας. Ωστόσο, ο στόχος δεν είναι πάντα εύκολος να επιτύχει στην προώθηση μετατροπής - conversion, ακόμα και όταν προσελκύετε μια σταθερή ροή της κίνησης. Εδώ θα βρείτε κάποιες από τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε ώστε να αναπτυχθεί η προώθηση μετατροπής - conversion rate της ιστοσελίδας σας για να πείθετε όλο και περισσότερους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να γίνουν πελάτες.

Προώθηση Μετατροπής - Conversion για δυναμική Ιστοσελίδα


Δημιουργία-βελτίωση των κουμπιών παρότρυνσης για δράση CTA (Call To Action)

Το κουμπί παρότρυνσης για δράση (Call To Action) είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση μετατροπής περισσότερων επισκεπτών. Φροντίζουμε τα CTA να είναι σαφή, άμεσα, και να αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και γινόμαστε σαφείς σχετικά με το τι θέλουν οι πελάτες σας να κάνουν στη συνέχεια ώστε το conversion - προώθηση μετατροπής να είναι το μεγαλύτερο δυνατό. Όταν έχετε συνδέσμους κειμένου ως τα CTA σας, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να χαθούν ανάμεσα στα υπόλοιπα κείμενα. Κάνουμε, λοιπόν, όλα τα CTA σας πιο αισθητά μετατρέποντάς τα σε εμφανή κουμπιά. Τα χρώματα παίζουν κεντρικό ρόλο στην επιρροή των αγοραστικών επιλογών των καταναλωτών. Η ψυχολογία του χρώματος καθορίζει ποιο χρώμα πυροδοτεί μια δράση και θα μπορούσατε να έχετε υψηλότερη προώθηση μετατροπής - conversion μόνο με την αλλαγή που θα κάνουμε στο χρώμα του CTA κουμπιού σας. Δημιουργούμε επείγουσα ανάγκη στα CTA σας .Η αίσθηση του επείγοντος μέσω του CTA κουμπιού σας θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική στο να κάνει τους πελάτες σας να οριστικοποιήσουν την απόφασή τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι το επείγον είναι πραγματικό και σχετικό.

Δημιουργούμε εμπιστοσύνη

Η βελτιστοποίηση του ποσοστού προώθηση μετατροπής - conversion έχει να κάνει με την παροχή περισσότερων πληροφοριών στο κοινό σας έτσι ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας. Εάν η εταιρεία σας έχει λάβει βραβεία και αναγνωρίσεις, θα φροντίσουμε να τα αναδείξουμε. Η δημοσιοποίηση αυτών των σημάτων θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην εδραίωση της εμπιστοσύνης με το κοινό σας και να αυξήσει την προώθηση μετατροπής - conversion. Το να έχετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα σας δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία, οπότε φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Αυτό ισχύει ακόμη και αν οι πελάτες δεν πρόκειται να σας καλέσουν.

Βελτιστοποιούμε τους τίτλους σας

Ο τίτλος σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι επισκέπτες θα προσέξουν στη σελίδα σας. Η επιλογή του σωστού τίτλου μπορεί να κάνει θαύματα στην προώθηση μετατροπής - conversion, γι αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Είτε πρόκειται για αλλαγή σε μια λέξη, είτε για αναδιαμόρφωση όλου του τίτλου, η πρακτική αυτή είναι προτεραιότητά μας στην βελτίωση της προώθηση μετατροπής - conversion. Η προσθήκη αριθμών στον τίτλο σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την προώθηση μετατροπής - conversion των τιμών. Οι αριθμοί είναι πιο πιθανό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού σας και να ανεβάσουν την προώθηση μετατροπής - conversion rate της ιστοσελίδα σας σε πολύ καλό ποσόστό.

Προσθέτουμε μια ανθρώπινη πινελιά

Οι πελάτες σας πρέπει γνωρίζουν ότι υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι πίσω από το εμπορικό σήμα σας. Μια σελίδα «Σχετικά με εμάς» το κάνει πιο ανθρώπινο. Η συγκίνηση επίσης πουλάει. Όταν επωφεληθείτε από την προώθηση μετατροπής - conversion, θα είστε σε θέση να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες. Εμείς μπορούμε να κάνουμε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας πιο ελκυστικά, προσπαθώντας να προκαλέσουμε συγκίνηση στο κοινό σας, αυξάνοντας την προώθηση μετατροπής - conversion. Το να αγγίξουμε τα συναισθήματα μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά λειτουργεί. Η ιδέα είναι να μάθουμε τις συναισθηματικές ανάγκες των πελατών σας και στη συνέχεια να αναλάβουμε την αντιμετώπισή τους.

Δοκιμές σε διαφορετικές μορφές

Η λίστα με τις υπηρεσίες προώθηση μετατροπής - conversion δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τις δοκιμές διαφόρων μορφών. Η τρέχουσα φόρμα εγγραφής σας μπορεί να μην λειτουργεί βέλτιστα ώστε να οδηγεί σε conversion - προώθηση μετατροπής. Η εκτέλεση διαφορετικών δοκιμών σε διαφορετικά χρώματα, μεγέθη, landing pages και CTA θα μας δείξουν ποια λειτουργούν καλύτερα βελτιώνοντας το ποσοστό προώθηση μετατροπής - conversion στην ιστοσελίδα σας.

Μαθαίνουμε από ένα Heat Map

Το εργαλείο παρακολούθησης,Heat Map, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιοριστεί ο τόπος όπου οι επισκέπτες ψάχνουν στη σελίδα σας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιστοποιήσουμε το site σας αναλόγως βελτιώνοντας το ποσοστό conversion - προώθηση μετατροπής. Τοποθετούμε σημαντικά κουμπιά σε περιοχές όπου είναι πιο πιθανό να τραβήξουν την προσοχή εκτοξεύωντας την προώθηση μετατροπής - conversion της ιστοσελίδα σας.

Εισαγωγή ζωντανής συνομιλίας

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να παρέχετε άμεση βοήθεια στους επισκέπτες του site σας όταν αυτοί κάνουν αναζήτηση των υπηρεσίων και των προιόντων σας; Η προσθήκη ενός live chat θα μπορούσε να βοηθήσει να λύσετε όλες τις απορίες και να πείσετε τους επισκέπτες να μετατραπούν σε πελάτες έχοντας μια live προώθηση μετατροπής - conversion η οποία θα ανεβάσει το ποσοστό conversion - προώθηση μετατροπής της ιστοσελίδας στα ύψη.

Προώθηση Μετατροπής - Conversion για ηλεκτρονικό κατάστημα


Η βελτίωση της μπάρας αναζήτησής σας είναι βασικός τρόπος για να οδηγηθούν οι επισκέπτες σε μεγαλύτερες αγορές, αυξάνοντας την προώθηση μετατροπής - conversion. Με χρήσιμες λειτουργίες, όπως μια διαδραστική γραμμή αναζήτησης, οι πελάτες θα χρειαστούν λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να τους πείσει να αγοράσουν.

Σαφώς η εμφάνιση των top-selling προϊόντων σας είναι επίσης μια άλλη μορφή κοινωνικής απόδειξης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στο κοινό σας τι αγοράζουν άλλοι άνθρωποι, ενώ παράλληλα ανεβάζετε την προώθηση μετατροπής - conversion rate της ιστοσελίδα σας.

Θα φροντίσουμε να αναδείξουμε τα βραβεία, τις αναγνωρίσεις καθώς και τις πιστοποιήσεις των προϊόντων τα οποία η εταιρεία σας διαθέτει στο αγοραστικό κοινό γιατί αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος conversion - προώθηση μετατροπής. Η δημοσιοποίηση αυτών των σημάτων θα εδραίωσει της εμπιστοσύνης με το κοινό σας και την αύξηση των πωλήσεων μέσω του αυξημένου ποσοστού conversion - προώθηση μετατροπής

Ο μοναδικός στόχος στο καλάθι αγορών σας είναι να κάνουμε τους επισκέπτες να ολοκληρώσουν την αγορά τους με την προώθηση μετατροπής - conversion. Μερικές φορές υπάρχουν πάρα πολλές αποσπάσεις της προσοχής που τους εμποδίζουν από τη λήψη της τελικής δράσης ή και τους απογοητεύουν κάτι το οποίο θα τους αποτρέψει από το να κάνουν μια αγορά.

Μπορούμε να εφαρμόσουμε την αρχή Cialdani της σπανιότητας, εμφανίζοντας τον περιορισμό των αποθεμάτων στη σελίδα του προϊόντος σας. Κάτι σαν "Μόνο πέντε σε απόθεμα" δίπλα στο κουμπί σας CTA θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναγκάσουμε τους πελάτες να λάβουν δράση τώρα αυξάνοντας την προώθηση μετατροπής - conversion. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι γνήσια η σπανιότητα και να αποφευχθεί η εμφάνιση μόνο για χάρη του conversion - προώθηση μετατροπής.

Μια άλλη επιλογή είναι οι προσφορές περιορισμένου χρόνου που εμφανίζονται καθαρά. Θα βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι επισκέπτες να μπορούν να δουν εύκολα το banner μόλις εισέλθουν στην σελίδα του προϊόντος αλλά και στα newsletter τα οποία θα στέλνουμε ακολουθώντας μια στρατηγική e-mail marketing εξειδικευμένη για την επιχείρηση σας εκτοξεύωντας την προώθηση μετατροπής - conversion.

Η τιμή είναι μια σημαντική ανησυχία για κάθε πελάτη. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό με την προσφορά δωρεάν επιστροφών, αυξάνοντας την προώθηση μετατροπής - conversion για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Οι πελάτες θα αισθάνονται πιο άνετα να κάνουν μια αγορά αν ξέρουν ότι μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν μείνουν δυσαρεστημένοι και αυτός είναι ένας τρόπος που θα αυξήσει την προώθηση μετατροπής - conversion ενώ παράλληλα θα ξανα φέρει τον πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δημιουργούμε landing page για καλύτερη προώθηση μετατροπής - conversion

Οι πρακτικές ποσοστού conversion - προώθηση μετατροπής λειτουργούν μόνο όταν έχετε επισκέπτες που ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Αμέσως τονίζουμε τα οφέλη στη σελίδα προορισμού σας. Αντί απλά να απαριθμήσουμε τα χαρακτηριστικά, τονίζουμε πως το conversion - προώθηση μετατροπής βοηθά τους πελάτες σας να πάρουν μια εμπειρία αντί για ένα προϊόν. Τα οφέλη επισημαίνονται για να βοηθήσουν τους πελάτες να κατανοήσουν τι μπορούν να κερδίσουν από αυτό. Το λιγότερο είναι περισσότερο, όταν πρόκειται για τη προώθηση μετατροπής - conversion και βελτιστοποίησης για το σχεδιασμό της σελίδας προορισμού. Η στροφή σε ένα μίνιμαλ σχέδιο για την αρχική σελίδα σας θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε την προώθηση μετατροπής - conversion, εξαλείφοντας τα πάντα, εκτός από τη φόρμα εγγραφής.

Υπομονή και προσήλωση

Χρειάζεται χρόνος για να βελτιστοποιήσετε το ποσοστό conversion - προώθηση μετατροπής σας και να αναπτύξετε μια ιδανική επιχειρηματική στρατηγική ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας. Αυτές οι πρακτικές βελτιστοποίησης ποσοστού προώθηση μετατροπής - conversion θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στο εμπορικό σήμα σας αυξάνοντας την αναγνωριιμότητα της επιχείρηση σας.

Προσθέτουμε Κοινωνική Απόδειξη

Η κοινωνική απόδειξη έχει μια ισχυρή επιρροή στις αποφάσεις αγοράς των καταναλωτών. Η εμφάνιση πληροφοριών όπως ο αριθμός των like ή των ακόλουθων, κριτικών, βαθμολογιών και μαρτυριών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των δυνητικών πελατών και να αυξήσετε την προώθηση μετατροπής - conversion. Η Wservices είναι εδώ για να σας προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες με τον καλύτερο τρόπο!

Δημιουργία Βanner και Βίντεο

Η δημιουργία των κατάλληλων Banner στη σελίδα σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι επισκέπτες θα προσέξουν. Οι κατάλληλες φωτογραφίες και τα κείμενα προτροπής είναι μια από τις κορυφαίες πρακτικές βελτιστοποίησης conversion - προώθηση μετατροπής. Ακόμα προσθέτοντας βίντεο σχετικό με το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα κάνουμε τη σελίδα προορισμού σας πιο ενδιαφέρουσα.

Αυξήστε την προώθηση μετατροπής - Conversion Marketing!

Φωτογραφία Μετατροπής Link Building

Link Builidng

Χωρίς τους συνδέσμους δεν θα υπήρχε ψηφιακή υποδομή στο internet που να συνδέει τη μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Μετατροπής On Page SEO

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας είναι μέρος του SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Από το 2013, έχουμε δει ότι η Google..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Μετατροπής Off Page SEO

Off Page SEO

Το SEO εκτός σελίδας είναι μέρος του SEO που γίνεται εξωτερικά από τη σελίδα. Είναι το τμήμα οποιασδήποτε εκστρατείας SEO με την οποία..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Προώθηση Μετατροπής Black Hat and White Hat

Black Hat and White Hat

Η διαφορά White και Black Hat SEO σχετίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται,όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε..

Περισσότερα..

Άλλες Υπηρεσίες Branding


Φωτογραφία με SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή μιας ιστοσελίδας ή μιας..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Conversion με Εmail

E-mail Marketing

Η επικοινωνία μέσω e-mail γίνεται συχνά μέσω φίλων. Έτσι, επικοινωνούμε κι εμείς συχνά την επιχείρησή σας στους καλούς φίλους σας, με μηνύματα που..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Conversion με Google Adwords

Google Adwords

Με τη χρήση της υπηρεσίας της Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Conversion με Social media

Social Media

Μέσω των χώρων κοινωνικής δικτύωσης, συστήνουμε την επιχείρησή σας σε κάθε ενδιαφερόμενο στη περιοχή σας και όχι μόνο για να μάθουν..

Περισσότερα..