• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889

E-mail Marketing - Προώθηση Αλληλογραφίας

Αν είστε ένας διανοούμενος επιχειρηματίας που θέλει να προωθήσει την επιχείρησή του τόσο στην τοπική όσο και στην παγκόσμια αγορά, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αποτελεσματικές και προσιτές μεθόδους προώθησης και εκ των οποίων η Προώθηση Αλληλογραφίας μέσα από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, γνωστό και ως e-mail marketing.

Φωτογραφία  E-mail Marketing

Σε γενικές γραμμές, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χρησιμοποιούν διαφορετικές online τεχνικές για να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στην παγκόσμια αγορά. Για να τρέξουν την επιχείρησή τους με επιτυχία, χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους και τεχνικές όπως το e-mail marketing - προώθηση αλληλογραφίας . Το Διαδίκτυο παίζει ένα σημαντικό ρόλο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και η προώθηση αλληλογραφίας - e-mail marketing είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής, την αύξηση του αριθμού πελατών και των αλληλεπιδράσεων.

Προηγουμένως, οι άνθρωποι δεν ήταν εξοικειωμένοι με το e-mail marketing - προώθηση αλληλογραφίας, και αντιμετώπιζαν τέτοιου είδους δραστηριότητες ως μηνύματα spam. Ωστόσο, καθώς περνούσε ο χρόνος και η τεχνολογία αναπτυσσόταν, το σύστημα e-mail marketing - προώθηση αλληλογραφίας έγινε ένας επιτακτικός τρόπος online προώθησης επιχειρήσεων. Για να επιτύχετε την αύξηση της κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να κάνετε χρήσιμες ενέργειες, οι οποίες όχι μόνο θα φέρουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας αλλά θα πρέπει με κατάλληλες τεχνικές να τους μετατρέψετε σε πελάτες.

Μπορείτε να στήσετε καλές σχέσεις με τους πελάτες σας με την αποστολή newsletter με λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες και τα νέα της επιχείρησής σας΄με την προώθηση αλληλογραφίας - e-mail marketing, κάνοντας δύσκολο το έργο των ανταγωνιστών σας. Τα απεριόριστα ή πολύ συχνά μηνύματα , όμως, εμπεριέχουν τον κίνδυνο να κάνουν τους πελάτες σας να αποσύρουν τη συνδρομή και να αφαιρεθεί η διεύθυνσή σας από τη λίστα επαφών τους. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την διαχείριση των e-mail σας, αφού δεν θα πρέπει να σταματήσετε την αποστολή e-mail , γιατί μετά από μια μακρά χρονική περίοδο χωρίς νέα σας, ο πελάτης πάλι θα φύγει πάλι από τον κατάλογο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, γι αυτό εμείς θα αλλάξουμε τον τρόπο και τις τεχνικές που το λειτουργούσατε εώς τώρα.

E-mail Marketing - προώθηση αλληλογραφίας για όλα τα budget!


Σας προσφέρουμε μια πλήρη καθοδήγηση για να κρατήσετε ψηλά τους υποψήφιους πελάτες σας. Δεν χρειάζεται να γίνετε ειδικός για το συγκεκριμένο θέμα, απλά να είστε ειδικός των πελατών σας. Κάθε ενιαίο ενημερωτικό δελτίο θα πρέπει να έχει μικρά στοιχεία ή ίσως γρήγορα κομμάτια πληροφοριών. Θα μπορούσαμε, ενδεχομένως, να τους προσφέρουμε μια μέθοδο για να εξετάσουν διάφορα κομμάτια του περιεχομένου που θεωρούμε ότι είναι χρήσιμα. Διαχειριζόμαστε μια λίστα με ιδέες περιεχομένου που μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε τη λειτουργία απλούστερη.

Φωτογραφία  Image Email Marketing

Το σχέδιο e-mail marketing της Wservices συγκεντρώνει τόσες πολλές επαφές που θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μητρώα των επαφών σας σε τόσο μεγάλο βαθμό που γίνεται έργο διαχείρισης, κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τρέξουμε μαζί την επιχείρηση αποτελεσματικά. Θα τακτοποιήσουμε τη λίστα επαφών σας και θα πάρουμε έγκριση για την ενσωμάτωση ταυτότητας στη λίστα email σας. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε να συλλέγουμε φρέσκες επαφές με άδεια. Κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε έναν κατάλογο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη γνώση του, και έτσι θα καταστήσουμε σαφές ότι δέχονται την ένταξή τους και ότι μπορούν να αποχωρήσουν ανά πάσα στιγμή. Πολλοί online χρήστες λαμβάνουν ανεπιθύμητα e-mail. Ορισμένα από αυτά παρεμποδίζονται από τα φίλτρα spam e-mail. Κατά την εισαγωγή μιας εκστρατείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να την αξιολογήσουμε για να αποτρέψουμε τα μηνύματα από το να χαρακτηριστούν ως spam. Τα μηνύματα spam είναι αυτά που μπορεί να παραδοθούν σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών, καθώς δεν δέχονται καμία προσαρμογή. Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι που κάνει το email σας να περάσει μέσα από τα φίλτρα ασφάλειας spam: χρησιμοποιώντας σημαντικές γραμμές θέματος, δημιουργώντας την ποιότητα του περιεχομένου και επαληθεύοντας το τελικό αποτέλεσμα με έναν έλεγχο . Επιπλέον, το συνεχές e-mail spam μπορεί επίσης να κάνει την ιστοσελίδα σας να απαγορευτεί ή να τιμωρηθεί από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Γι αυτό είμαστε σε εγρήγορση, καθώς τέτοιες ανεπιθύμητες διαδικασίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αφήσουν ένα πολύ κακό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας και εμείς δεν μπορούμε να σας αφήσουμε να διαπράξετε κάτι τέτοιο.

Οφέλη απο την προώθηση αλληλογραφίας - e-mail marketing


Η εμφάνιση μιας προσφοράς μέσω e-mail είναι γρήγορη και απλή και επιτρέπει να γίνει γνωστή σε ένα μεγάλο αριθμό κοινού με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τις υπηρεσίες e-mail marketing που σας προσφέρουμε δεν χρειάζεται να δαπανήσετε ένα εξωφρενικό ποσό για να ξεκινήσετε μια εκστρατεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Η εταιρεία σας θα έχει αυτά τα οφέλη από τις υπηρεσίες e-mail marketing της Wservices, που είναι οι εξής:

Αποτελεσματική εκτέλεση καμπάνιας

Το e-mail marketing μπορεί να είναι μια αρκετά εύκολη, υψηλής απόδοσης, καθώς και οικονομική μέθοδος για να παραμένουν διαφορετικές εταιρείες συνδεδεμένες με τους πελάτες τους και να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους. Στέλνοντας ένα e-mail κρατάτε την επιχείρησή σας μέσα στο μυαλό του αναπτυσσόμενου δικτύου σας. Επιπλέον, τα newsletter είναι πιθανόν να διαβιβάζονται στους φίλους του δέκτη, ενισχύοντας έτσι περισσότερο το σύστημα e-mail marketing.

Παράδοση σε ένα μεγάλο αριθμό επαφών

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του τύπου μάρκετινγκ είναι ότι μπορείτε να στείλετε την προσφορά σας σε μεγάλο αριθμό παραληπτών σε ένα μόνο κλικ Εάν είστε νέοι στον κόσμο των επιχειρήσεων και ο κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν διαθέτει χιλιάδες παραλήπτες, είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τον τρόπο πως θα συμβεί αυτό. Ασχολούμαστε αρκετές ώρες για την δημιουργία e-mail και την προσαρμογή του μηνύματός σας για κάθε εναγόμενο.

Παρακολούθηση και αναφορά

Μετά την αποστολή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι σημαντικό να διατηρήσετε ένα αρχείο, το οποίο μπορεί να μας δώσει επιπλέον πληροφορίες σε άλλες στρατηγικές προώθησεις. Διαθέτουμε, επίσης, βελτιωμένα συστήματα παρακολούθησης που επιτρέπουν τον έλεγχο, ακόμη και για το αν τα μηνύματα έχουν ανοιχτεί και οι παραλήπτες έχουν πατήσει τους συνδέσμους που επισυνάπτονται. Για το λόγο αυτό, ανακαλύψτε τις υπηρεσίες e-mail marketing της Wservices!

Φωτογραφία Photo of Link Building

Link Builidng

Χωρίς τους συνδέσμους δεν θα υπήρχε ψηφιακή υποδομή στο internet που να συνδέει τη μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Photo of On Page SEO

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας είναι μέρος του SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Από το 2013, έχουμε δει ότι η Google..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Photo of Off Page SEO

Off Page SEO

Το SEO εκτός σελίδας είναι μέρος του SEO που γίνεται εξωτερικά από τη σελίδα. Είναι το τμήμα οποιασδήποτε εκστρατείας SEO με την οποία..

Περισσότερα..

Φωτογραφία  Image Black Hat and White Hat

Black Hat and White Hat

Η διαφορά White και Black Hat SEO σχετίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται,όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε..

Περισσότερα..

Άλλες Υπηρεσίες Branding


Φωτογραφία  Image SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή μιας ιστοσελίδας ή μιας..

Περισσότερα..

Φωτογραφία  Imagemaps for your company

Maps and Listing

Βάλτε την επιχείρησή σας στους χάρτες του διαδικτύου, ώστε όλοι να βρίσκουν εύκολα το στίγμα της επιχείρησής σας.Οδηγήστε τους πελάτες σας με απλό..

Περισσότερα..

Φωτογραφία  Image google adwords for your company

Google Adwords

Με τη χρήση της υπηρεσίας της Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία  Image Social media for your company

Social Media

Μέσω των χώρων κοινωνικής δικτύωσης, συστήνουμε την επιχείρησή σας σε κάθε ενδιαφερόμενο στη περιοχή σας και όχι μόνο για να μάθουν..

Περισσότερα..

Μεγαλώστε τις πωλήσεις σας μέσω του Email Marketing!