• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889
Φωτογραφία προώθηση ιστοσελίδας

Το Off Page SEO - προώθηση ιστοσελίδας είναι μέρος της γενικότερης εκστρατείας του SEO - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων που γίνεται όμως εξωτερικά από την ιστοσελίδα σας. Το Off Page SEO - προώθηση ιστοσελίδας αναφέρεται κυρίως σε δραστηριότητες που συνήθως γίνονται εκτός της ιστοσελίδας σας προκειμένου να αυξήσουν την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσουν το page rank στα μάτια του Google. Οι αναφορές από άλλες ιστοσελίδες αποκαλύπτουν τη δημοτικότητα και το κύρος ορισμένων ιστοσελίδων. Αυτή η ένδειξη της δημοτικότητας επιτρέπει στο Google να γνωρίζει ποιών σελίδων οι πληροφορίες είναι κατώτερες ή ανώτερες και με αυτό τον τρόπο δίνει κατώτερη ή ανώτερη κατάταξη.

Χτίσιμο συνδέσμων - link building για προώθηση ιστοσελίδας


Φωτογραφία Links SEO

Tα στοιχεία εντός σελίδας μπορούν να μετατραπούν από το On Page SEO και την προώθηση ιστοσελίδας απο τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας για μέγιστη απόδοση, οι σύνδεσμοι(link) από την άλλη πλευρά, δεν μπορούν να αλλάξουν. Αυτός είναι ο λόγος που η Google δίνει τεράστια σημασία στις σχέσεις των συνδέσμων (link). Τα link μπορούν επίσης να χειραγωγηθούν για την κατάταξη, αλλά είναι εύκολο να ανακαλυφθεί από τη Google. Κάποιες τεχνικές χειρισμού των link είναι η υπερ-σύνδεση και το spamming τα οποία δεν προσφέρουν καμία αξία και στα οποία συνήθως η Google ρίχνει "Penalty".

Εάν τα link αυτά χτίστηκαν για την κατάταξη μόνο και όχι για τη συνολική χρησιμότητα των αναγνωστών και των ερευνητών, τότε οι δεσμοί αυτοί παίρνουν μια σχεδόν μηδενική αξία, και αυτός είναι ο λόγος που τα link είναι οι πρωταθλητές του Off Page SEO και την προώθηση ιστοσελίδας. Αυτός είναι επίσης ακριβώς ο λόγος που έχει δοθεί τόσο μεγάλη αξία στις σχέσεις με τα link και την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Προώθηση ιστοσελίδας μέσω της Google


Οι ιστοσελίδες είναι κοινωνικά μέσα – ενημερώνουν και ψυχαγωγούν. Ορισμένες ιστοσελίδες απλώς θα είναι καλύτερες από άλλες λόγω Off Page SEO - προώθηση ιστοσελίδας. Αυτή η κατωτερότητα ή ανωτερότητα ενός δικτυακού τόπου μπορεί να διαβαστεί από το Google μέσω :

Συχνά ζητήματα Off Page SEO στη προώθηση ιστοσελίδας


Γνωρίζετε εαν υποφέρετε από κακό Off Page SEO στην προώθηση ιστοσελίδας σας; Εμείς στην Wservices μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το διαπιστώσετε. Αν η ιστοσελίδας σας δεν έχει ζητήματα On Page SEO και είναι σε ευρετήριο του Google, αλλά κατατάσσεται χαμηλά, από την 4η -5η σελίδα του Google και κάτω, τότε σίγουρη η Off Page SEO - προώθηση ιστοσελίδας σας δεν είναι σε καλό δρόμο. Τα πρώτα πράγματα τα οποία εμείς στην Wservices σίγουρα θα αναλύαμε είναι:

Φωτογραφία Off Page SEO Wrong SEO

Εξακολουθείτε να περνάτε υπερβολικά πολλά link

Η ιστοσελίδα σας κατηγοριοποιείται σε λάθος κατηγορία

Τα link είναι συνδεδεμένα με λάθος σελίδες

Κάνετε link χωρίς να δίνετε σημασία στο περιεχόμενο της πηγής

Η ποιότητα του domain

Η ποιότητα της πηγής του blog ή του άρθρου

Broken links απο εξωτερικές πηγές

Off Page SEO με την προώθηση ιστοσελίδας απο την Wservices


Το Off Page SEO με την προώθηση ιστοσελίδας απο την Wservices είναι λογικό και πρακτικό. Αρχικά ακούμε την ιστορία για τυχόν προηγούμενες εκστρατείες SEO των πελατών μας. Ελέγχουμε τη σελίδα προκειμένου να γίνουν οι βελτιστοποιήσεις που χρειάζονται στον κώδικα, στο περιεχόμενο και στα link. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει μεγάλο όγκο αναλύσεων ώστε να εντοπιστούν και να διορθωθούν όλα τα προήγουμενα λάθη και έπειτα ξεκινάμε την Off Page SEO - προώθηση ιστοσελίδα σας με ένα ευρύ φάσμα δημοσιεύσεων.

Χρησιμοποιώντας τα SEO εργαλεία μας, βρίσκουμε τι πήγε στραβά σε οποιοδήποτε προηγούμενο SEO. Στη συνέχεια ελέγχουμε τα ευρήματά μας μαζί με τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδα. Θα βρούμε όλες τις σωστές θέσεις ώστε ο έλεγχος να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερος και με κατάλληλες τεχνικές να επαναφέρουμε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.
Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Webmaster, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχουν ζητήματα ενδοσκόπησης που συμβαίνουν μέσα στην ιστοσελίδα. Ελέγχουμε για τις σωστές ρυθμίσεις από το sitemap, το αρχείο robotx.txt και την ταχύτητα που φορτώνει η σελίδα. Τα εργαλεία webmaster δίνουν επίσης μια ένδειξη για το σε ποιές εσωτερικές σελίδες δόθηκε προτεραιότητα και σε ποιές όχι.
Αν ο κώδικας της ιστοσελίδας δεν έχει βελτιστοποιηθεί, μπορέι να πάρει περισσότερο χρόνο στην Google από το συνηθισμένο να ανιχνεύσει την ιστοσελίδα. Μερικές φορές, το Googlebot, το πρόγραμμα ανίχνευσης της Google, είναι γνωστό ότι θα εγκαταλείψει τη διαδικασία ανίχνευσης μιας ιστοσελίδας, αν παίρνει πάρα πολύ ώρα, και η καθυστέρηση αυτή μπορεί να προκληθεί από μη βελτιστοποιημένο κώδικα.
Ψάχνουμε για τη συνοχή όσον αφορά το περιεχόμενο και τις εσωτερικές συνδέσεις μιας ιστοσελίδας. Αν υπάρχει ασυμφωνία, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση σχετικά με το πώς βλέπει η Google την ιστοσελίδα σας. Ο έλεγχος αυτός περιλαμβάνει τον έλεγχο meta-tag και content duplication.
Δίνουμε στους πελάτες μας μια έκθεση σχετικά με όλα τα λάθη που βρέθηκαν, ταξινομημένα κατά προτεραιότητα. Ο πελάτης στη συνέχεια ενημερώνεται για την αναγκαία εκ νέου κωδικοποίηση και τις εργασίες που απαιτούνται για να κάνουν την ιστοσελίδα χωρίς λάθη και πλήρως βελτιστοποιημένη. Παρέχουμε την έκθεση λύσεων και ξεκινάμε τη διόρθωση της ιστοσελίδας.
Φωτογραφία Solutions
Θα κάνουμε την ιστοσελίδα σας πιο δημοφιλές από την κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να αυξηθεί η φήμα της επιχείρησής και των προιόντων σας.
Συμμετέχουμε σε ορισμένα φόρουμ που σχετίζονται με την ιστοσελίδα σας, ώστε να ενισχύσουμε την κίνηση στην ιστοσελίδα σας και να δημιουργήσουμε leads τα οποια να μετατρέψουν τους επισκέπτες σε αφοσιωμένουν πελάτες.
Γράφουμε και υποβάλουμε άρθρα σε σελίδες υψηλού κύρους για έσάς αποσκοπώντας στην καλύτερη κατάταξη, αλλά με περιεχόμενό μοναδικό και αξιοπρεπές και πάντα στο φιλοσοφία της επιχειρησής σας.
Δημιουργούμε και υποβάλουμε βίντεο τα οποία κάνουμε δημοφιλή δίνοντας τον κατάλληλο τίτλο και την περιγραφή για το βίντεο σας χτίζοντας τους κατάλληλους συνδέσμους.
Συμμετέχουμε σε ιστοσελίδες με ερωτήσεις και απαντήσεις ώστε να δημιουργήσουμεε περισσότερα backlink στη σελίδα σας, περιλαμβάνοντας τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας σε κάθε σχετική συζήτηση.

Off Page SEO - προώθηση ιστοσελίδας για καλύτερη κατάταξη!

Φωτογραφία Link Building

Link Builidng

Χωρίς τους συνδέσμους δεν θα υπήρχε ψηφιακή υποδομή στο internet που να συνδέει τη μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση..

Περισσότερα..

Φωτογραφία On Page SEO

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας είναι μέρος του SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Από το 2013, έχουμε δει ότι η Google..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Black Hat and White Hat

Black Hat and White Hat

Η διαφορά White και Black Hat SEO σχετίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται,όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Conversion Marketing

Conversion Marketing

Η επισκεψιμότητα μπορεί να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε ιστοσελίδα, αλλά είναι ο αριθμός των μετατροπών που πράγματι φέρνει..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Local SEO

Maps and Listing

Βάλτε την επιχείρησή σας στους χάρτες του διαδικτύου, ώστε όλοι να βρίσκουν εύκολα το στίγμα της επιχείρησής σας.Οδηγήστε τους πελάτες σας με απλό..

Περισσότερα..

Φωτογραφία email marketing

E-mail Marketing

Η επικοινωνία μέσω e-mail γίνεται συχνά μέσω φίλων. Έτσι, επικοινωνούμε κι εμείς συχνά την επιχείρησή σας στους καλούς φίλους σας, με μηνύματα που..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Off Page SEO google adwords

Google Adwords

Με τη χρήση της υπηρεσίας της Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social media

Social Media

Μέσω των χώρων κοινωνικής δικτύωσης, συστήνουμε την επιχείρησή σας σε κάθε ενδιαφερόμενο στη περιοχή σας και για να μάθουν ποιός είστε, τι...

Περισσότερα..