• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889
Φωτογραφία Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων


Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή μιας ιστοσελίδας ή την προβολή μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης Ιστού (Search Enging) στα χωρίς πληρωμή αποτελέσματα που συχνά αναφέρονται ως "φυσιολογικά ή βιολογικά" αποτελέσματα.

Σε γενικές γραμμές, το προγενέστερο (ή υψηλότερη κατάταξη στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης) και όσο πιο συχνά εμφανίζεται μια ιστοσελίδα στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, τόσο περισσότεροι επισκέπτες από τους χρήστες της μηχανής αναζήτησης, θα επισκέπτονται την σελίδα, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την διαφορά έναντι του ανταγωνισμού. Αυτοί οι επισκέπτες με κατάλληλες διαδικασίες μπορούν να μετατραπούν σε πελάτες. Η SEO βελτιστοποίηση ιστοσελίδων έχει στόχο διαφορετικά είδη αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή έρευνα, αναζήτηση ειδήσεων, αναζήτηση προιόντων και αναζήτηση υπηρεσιών.


Διαδικασίες SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων


Τρόποι SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Εδώ στην Wservices θα σας δείξουμε τον τρόπο πως θα βελτιώσουμε την καταταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Το όνομα της σελίδας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για το SEO εντός σελίδας. Δεν συνηθίζεται να γίνεται υψηλή κατάταξη για το όνομα και μόνο αν αυτό δεν είναι βασικό μέρος του τίτλου της σελίδας.
Τα Google, Yahoo, κλπ, έχουν συστήματα που επηρεάζουν το διαδίκτυο, αλλά θυμηθείτε ότι αυτά τα συστήματα δεν έχουν αγοράσει ποτέ κάτι online, δεν έχουν κάνει εγγραφή στο newlsetter, ή δεν έχουν καλέσει για να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες σας. Άυτοί είναι μερικοί απο τους λόγους για τους οποίους γράφουμε πρώτα για τους επισκέπτες της ιστοσελίδα σας.
Αυτό είναι σημαντικό για όλους, αλλά είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για τους online πωλητές. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε πραγματικές εικόνες και μοναδικό περιεχόμενο για το διαδίκτυο. Επιπλέον, πωλητής ή όχι, το τεράστιο περιεχόμενο είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να αποκτήσετε inbound associations.
Ξεκινάμε ανοίγοντας συνδέσμους (link) στα συμβατικά ευρετήρια. Δημιουργούμε ένα τεράστιο περιεχόμενο πάνω σε αξιόπιστη βάση και απασχολούμε τα social media για να δημιουργήσουμε αναγνωρισιμότητα και ποιοτικούς συνδέσμους (link) οι οποίοι θα φέρουν μεγαλύτερη οργανική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.
Φωτογραφία SEO με Social Media
Το SEO (Search Engine Optimization) δεν είναι υπόθεση μιας φοράς. Οι μηχανές αναζήτησης ποικίλουν συνήθως, συνεπώς τα σχέδια που πέτυχαν πέρυσι μπορεί να μην λειτουργήσουν φέτος. Οι συμβουλές για το SEO χρειάζονται μια διαρκή άποψη και δέσμευση.
Το SEO δεν προσφέρει άμεση ικανοποίηση. Τα αποτελέσματα συχνά παίρνουν μήνες για να παρατηρηθούν, και αυτό είναι ιδιαίτερα πραγματικό όσο μικρότερη είναι η επιχείρηση ή όσο λιγότερο χρόνο υπάρχετε ως επιχείρηση στο διαδίκτυο.
Θα πρέπει να έχουμε προφανώς ακριβείς στόχους για τις προσπάθειες μας όσον αφορά το SEO. Μαζί θα συζητήσουμε την χρήση του αναλυτή ηλεκτρονικού λογισμικού ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τι λειτουργεί και τι όχι ώστε με κατάλληλες τεχνικές και διαδικασίες οι προσπάθειες σας να ανταμειφθούν.
Ένας χάρτης της ιστοσελίδας σας θα βοηθήσει τις "αράχνες" των μηχανών αναζήτησης να βρουν όλες τις σημαντικές σελίδες στο site σας.Εμείς στην Wservices θα κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε οι "αράχνες" να έχουν εύκολη δουλειά.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων με White Hat SEO ή Black Hat SEO

Η διαφορά μεταξύ White Hat και Black Hat SEO - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων σχετίζεται με συγκεκριμένες τεχνικές ,όταν προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή SEO είναι η διαδικασία με την οποία μπορεί να βελτιωθεί ο όγκος και η ποιότητα της κυκλοφορίας σε μια ιστοσελίδα.

Όσο υψηλότερη είναι η κατάταξη ενός site είναι υψηλότερη στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), τόσους περισσότερους επισκέπτες παίρνει η ιστοσελίδα οργανικά.Λόγω της αυξανόμενης σημασίας των μηχανών αναζήτησης όπως το Google , το SEO - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι μια περιζήτητη στρατηγική διαδικτυακού μάρκετινγκ. Οι μηχανές αναζήτησης καθορίζουν την κατάταξή τους μέσω αλγόριθμων που είναι μυστικοί και καλά φυλαγμένοι. Ωστόσο, αυτοί οι αλγόριθμοι βασίζονται σε ορισμένες γνωστές αρχές. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης επιδιώκει να εφαρμόσει αυτές τις αρχές για τη βελτίωση της κατάταξης αναζήτησης ώστε περισσότεροι επισκέπτες να έρχονται στην σελίδα μας.

Φωτογραφία SEO White and Black Hat

Το White hat SEO - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων το οποίο χρησιμοποιεί η Wservices αναφέρεται στη χρήση της ορθής μεθόδου πρακτικής για την επίτευξη υψηλών ταξινομήσεων στις μηχανές αναζήτησης. Το White Hat SEO - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων συμμορφώνεται με τις κατευθυντήριες γραμμές της μηχανής αναζήτησης και τους αλγόριθμους που βασίζονται σε ορισμένες γνωστές αρχές.Τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Black Hat SEO - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων αναφέρεται σε προσπάθειες για τη βελτίωση της κατάταξης, με τρόπους που δεν έχουν εγκριθεί από τις μηχανές αναζήτησης και περιλαμβάνουν την εξαπάτηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι σελίδες τελικά να απαγορεύονται να βγαίνουν απο τα ευρετήρια ή να τιμωρούνται με χαμηλότερη κατάταξη.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO για καλύτερη κατάταξη της σελίδας σας!

Φωτογραφία Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων με Χτίσιμο συνδέσμων

Link Builidng

Χωρίς τους συνδέσμους δεν θα υπήρχε ψηφιακή υποδομή στο internet που να συνδέει τη μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων με Προώθηση Ιστοσελίδων

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας είναι μέρος του SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Από το 2013, έχουμε δει ότι η Google..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων SEO με Προώθηση Ιστοσελίδας

Off Page SEO

Το SEO εκτός σελίδας είναι μέρος του SEO που γίνεται εξωτερικά από τη σελίδα. Είναι το τμήμα οποιασδήποτε εκστρατείας SEO με την οποία..

Περισσότερα..

Φωτογραφία SEO με Προώθηση Μετατροπής

Conversion Marketing

Η επισκεψιμότητα μπορεί να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε ιστοσελίδα, αλλά είναι ο αριθμός των μετατροπών που πράγματι φέρνει..

Περισσότερα..

Φωτογραφία SEO με Καταχώρηση Ιστοσελίδας

Maps and Listing

Βάλτε την επιχείρησή σας στους χάρτες του διαδικτύου, ώστε όλοι να βρίσκουν εύκολα το στίγμα της επιχείρησής σας.Οδηγήστε τους πελάτες σας με απλό..

Περισσότερα..

Φωτογραφία SEO με Email Marketing

E-mail Marketing

Η επικοινωνία μέσω e-mail γίνεται συχνά μέσω φίλων. Έτσι, επικοινωνούμε κι εμείς συχνά την επιχείρησή σας στους καλούς φίλους σας, με μηνύματα που..

Περισσότερα..

Φωτογραφία SEO με Google AdWords

Google Adwords

Με τη χρήση της υπηρεσίας της Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία SEO με Social media

Social Media

Μέσω των χώρων κοινωνικής δικτύωσης, συστήνουμε την επιχείρησή σας σε κάθε ενδιαφερόμενο στη περιοχή σας και για να μάθουν ποιός είστε, τι...

Περισσότερα..

Αναζητάτε την βελτίωση;

Join Us!